Lakiasema Guidance Oy

Auttaa - Neuvoo - Palvelee lakiasioissa

Yrityksille 

Toimistomme tarjoaa oikeudellisia palveluita mikro- ja pienyrityksille. Yritystoimintaan sisältyy aina riskejä, joiden tunnistaminen ja tiedostaminen etukäteen pelastaa yrittäjän monelta yllätykseltä, turhilta kuluilta ja ajanhukalta.  

Aloitamme tilanteen kartoituksen aina henkilökohtaisella tapaamisella, jolloin parhaiten voidaan selvittää tehtävän luonne ja asian käsittelyyn tai ratkaisemiseen tarvittavat ja soveltuvat keinot. Lähtökohtaisesti  riita-asiat pyritään ratkaisemaan aluksi sovittelemalla ja sopimalla. Aina tämä ei onnistu, jolloin käytettävissä on seuraavaksi oikeudenkäyntitie. 

Yrityksen oikeudenkäyntiasioista keskeisimpiä ovat verotukseen liittyvät hallinnolliset prosessit ja riita-kysymyksiin liittyvät oikudenkäynnit käräjäoikeudessa. Veroasioiden huomioon ottaminen ja hoitaminen oikein on vastuullisen yritystystoiminan perustunnusmerkkejä. Olemme perehtyneet yritysten verokysymyksiin lukuisten verotarkastusten ja valitusprosessien kautta vuosien mittaan. Keskeisin havainto näissä tilaneissa on se, että mitä aikaisemmin ongelmaan puututaan, sitä pienemmillä kuluilla yritys selviää asiassa ja voi jatkaa toimintaansa normaalisti.

Varsinaisten prosessien lisäksi konsultoimme, analysoimme ja teemme ratkaisuehdotuksia yritystoiminnan perusasioissa, kuten sopimuskysymyksissä, vahingonkorvausasioissa ja yhtiöoikeudellisissa asioissa. Laadimme niihin liittyvät tarvittavat asiakirjat.